Avrupa Mykonos Otel Rehberi Yunanistan

Mykonos'ta Nerede Kalınır ?

Mykonos’ta Nerede Kalmalı
 
 
 
Mykonos’ta kalmak için seçeceğiniz bölgeyi belirlerken adaya hangi amaçla gittiğinizi de düşünmek gerek.
Adayı güzelce gezip, aksiyonun içinde yer almak, gündüzleri plajlarda geceleri ise adanın sokaklarında gezmek isteyenler Mykonos Town’da kalmalı. Çünkü hem toplu taşımanın merkezinin olması hem de adanın diğer kesimlerinin gece belli saatlerden sonra ulaşımı zor olması tercih sebebi olabilir.
Adanın merkezine araç girmiyor. Merkezde otel seçerken bu duruma da dikkat etmek gerekli.
Mykonos’a sadece plaj ve akşamları eğlenme amaçlı geliyorsanız, ünlü beach ve kulüplerin olduğu Paradise Beach veya Eli Beach civarında kalabilirsiniz. Ben gencim, adanın merkezi ile işim olmaz tüm gün eğlenelim diyenler başka bir seçenek aramasın.
Ben bu adaya sakin bir gün geçirmek, fazla gürültü ve aksiyon istemiyorum diyenler-ki böyle diyenler bence adadan uzak dursun Santorini’ye gitsin- adanın kuzeyindeki nispeten daha sakin plajların bulunduğu koylarda kalabilir.
Biz adanın merkezinde Poseidon Hotel’de kaldık.
Otel şehrin merkezine yürüyerek 5 dk mesafede.  Odalardan çok güzel bir deniz manzarası var. Odadan gün batımını izlemek ise büyük bir zevk.
Odalar ikiye ayrılıyor. Standart oda ve Süper Oda. Benim tavsiyem gecelik 10 EUR fazla ödeyip süper odayı almanız. Hem manzarası hem de odanın içi daha güzel döşenmiş.
Odalar egenin rengi Turkuaz renginde döşenmiş ve ahşap materyal kullanılmış.
Otel çok keyifli. Biz 4 gece için iki kişi yaklaşık 350 EUR ödedik. Bu fiyat Ada için ortalama bir fiyat.  Oda fiyatına kahvaltı ve havaalanı transfer hizmeti dahil. Kahvaltı neredeyse tüm Yunanistan’da olduğu gibi çok güzel. Açık büfede sunulan peynir, domates ve zeytin çok lezzetli.
Otelin tek eksisi, yakınında bir plaj olmaması. Bence Mykonos’a gidenler zaten şehir merkezinde denize girmeyecekleri için bu durum bir sorun teşkil etmeyecektir. Otelin güzel bir havuzu, sıcaktan bunaldığınız zaman idare ediyor.
Poseidon Hotel’i Mykonos’a giden herkese önerebilirim.

Mykonos ile ilgili yazılar

Hakkımızda Eren Evren

Eren Evren, İzmir ve İstanbul'da serbest avukatlık yapmakta ve bir avukatlık ofisini yönetmektedir. Boş zamanlarında gezi yazıları okumakta ve uçak bileti fırsatlarını kovalamaktadır. Bulduğu her fırsatı yurt dışında gezerek değerlendirmektedir.

Web Site Facebook Twitter Instagram Google Plus YouTube

Bir cevap bırakın

E-posta adresiniz asla paylaşılmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi *